Makijaż gotycki Dodano: 2009-01-22 18:27
Napiszcie o Waszych pomyslach na ciekawy makijaż i a także o tym jakie kosmetyki polecacie :) sama nie zawsze stosuje tylko czern i szarosc jesli o cienie chodzi, łącze z nią tez fiolet, blękit i zieleń...cieni używam z Ruby Rose, Joko, Manhattan...
Dodano: 2009-01-26 21:35
ciekawy temat. a mógłby ktoś polecić też dobry podkład? star gazer jest przereklamowany, zarówno podkład jak i puder;/
Carpe jugulum
Dodano: 2009-01-27 13:24
albo mi się wydaje albo taki temat już gdzieś był... KostucH, popraw mnie jeśli się mylę...
Dodano: 2009-01-28 11:11
Też kojarzę, że gdzieś był... ale KostucH pojawi się z kosą, włączy noktowizor więc.... :twisted:
Ale jak już przyszłość tegoż tematu wisi na włosku więc sobie palnę poscika ^^
Rada Babci Alluni :D
Zamoczyć pyszczek w wiadrze z czarną farbą i szybko palcami wzorki na twarzy zrobić, puki farba nie zaschnie ^^
Dodano: 2009-02-05 17:14
| Allanon23 napisał(a): |
| Rada Babci Alluni :D |
zamoczyć pyszczek w wiadrze z białą farbą, następnie pożyczyć od babci wiaderko z tą czarną i namalować sobie mroczne ślaczki, gdy ta pierwsza podeschnie. Efekt, żeby nie powiedzieć brzydko, genialny.
:D
a tak na serio: polecam jedynie kosztowne kosmetyki, bo są zajebiste. cień z Rossmana za 4,80 wcale nie jest fajny, wierzcie mi :D
Dodano: 2009-02-07 14:27
Co do cieni to faktycznie te z Joko są bardzo dobre i trwałe. Jednak nie zawsze mam cierpliwość żeby się "bawić" cieniami dlatego używam czarnego eye-linera z Avonu tego w formie flamastra. Bardzo łatwy w obsłudze :D a poza tym robi perfekcyjne kreski.
Często robię też ostatnio modne smoky eyes, ale poszłam o krok dalej, w sensie nie robie już standardowego b.ciemnego oka, tylko łączę różne kolory np. żółty z zielonym, biały z niebieskim, fiolet z różowym. Efekt dosyć ciekawy :)